Rechtsgebieden

You are here: Home » Rechtsgebieden

Adema Advocatuur & Advies is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:


Heeft u een geschil met uw financieel dienstverlener (bank, verzekeraar of vermogensbeheerder)?

Voor geschillen over bijvoorbeeld beleggingsproducten zoals rentederivaten, beleggingshypotheken, beleggings-cv’s of financieringsovereenkomsten kunt u contact met ons opnemen. Ook als er sprake is van een geschil over bijvoorbeeld een boeterente of als de rente-opslagen ten onrechte zijn verhoogd kunt u bij ons terecht. Is uw financiering opgezegd? Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u advies nodig bij het beoordelen van de juridische aspecten van een nieuwe financiering? Beter voorkomen dan genezen. U kunt hiervoor terecht bij Adema Advocatuur & Advies.


Wilt u advies bij een zakelijke constructie of bij het opstellen van een overeenkomst of reglement? Is er sprake van een conflict met uw zakenpartner of aandeelhouder?

U kunt hiervoor bij Adema Advocatuur & Advies terecht.


Contracten zijn voor alle ondernemers van belang. Hoe legt u de afspraken met uw zakenpartner, opdrachtnemer of opdrachtgever goed vast? Kunt u bepaalde schade uitsluiten? Wilt u een nieuw contract laten opstellen of een bestaand contract laten controleren? Wilt u algemene voorwaarden laten opstellen?

Neem contact op met Adema Advocatuur & Advies voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u advies of begeleiding nodig bij het opstellen van een huurovereenkomst? Is er sprake van een geschil met uw huurder of verhuurder?

Voor zowel huurrecht woonruimte als huurrecht bedrijfsruimte kunt u contact opnemen met Adema Advocatuur & Advies.